Receptai
Ypatingai skanūs blynai. Svarbiausia pridėti slaptą ingredientą
Blynų receptų yra labai daug – beveik kiekviena šeimininkė turi savo mėgstamą.
Tačiau yra vienas puikus receptas labai ploniems blynams. Kaip rezultatas, jie pasirodys neįtikėtinai gražūs, ažūriniai ir nesuplyš keptuvėje. Svarbiausia yra pridėti vieną slaptą ingredientą.
Šis ingredientas yra krakmolas. Taip, jūs supratote teisingai , nes dėl krakmolo kepimo rezultatas viršys visus jūsų lūkesčius.
Sudėtis:
- 0,6 l vandens ir 0,6 l pieno;
- 1,5 puodelių miltų;
- 1,5 puodelių krakmolo;
- 5-7 kiaušiniai (kuo daugiau kiaušinių, blynai skanesni);
- 2 šaukštai sviesto;
- 4 šaukštai cukraus;
- Vanilinė pagal skonį.
Paruošimas
- Plakite kiaušinius, kol jie bus purūs.
- Į kiaušinius įpilkite pieno, cukraus, druskos, krakmolo, sviesto ir miltų. Maišykite, kad pašalintumėte bet kokius gabalus.
- Pilkite tešlą į keptuvę, iš anksto suteptą augaliniu aliejumi.
Pamatysite, kad blynai gauna neįtikėtinai ploną ir skanią plutą. Jie gali būti naudojami su įvairiais įdarais, tačiau jie taip pat yra labai skanūs valgant be nieko. Skanaus!
Receptai
Penki skanūs atostogų desertai, kuriuos įsimylėsite
Mes visi šiek tiek pašėlę dėl žiemos atostogų; mes mėgstame nepakartojamą atmosferą ir džiaugsmą, kurį jie teikia. Mes tikime stebuklais ir stengiamės, kad mažyčiai magiški dalykai nutiktų mūsų vaikams. Jei jau praleidote šio ypatingo sezono dvasią, išbandykite šiuos penkis mielus desertus. Jūsų vaikai juos pamils!
1. ” Rudolfo raudonojo elnienos elnių ” sausainių rutuliukai
Ingridientai:
- 30 „Oreo“ sausainių
- 8 uncijos (250 g) grietinėlės sūrio
- 8 uncijų (250 g) konditerijos gaminių danga
- mini priešlugelio posūkiai Rudolfo skruzdėlėms
- raudoni „M&M“ saldainiai už Rudolfo nosies
- balti saldainiai Rudolfo akims
- valgomieji žymekliai Rudolfo mokiniams
Instrukcijos:
1. Įdėkite sausainius į virtuvės kombainą ir impulsykite, kol jie suformuos trupinius. Įpilkite grietinėlės sūrio ir sumaišykite. Jis turėtų būti į tešlą panašios konsistencijos.
2. Naudodami šaukštą, dalinkite sausainių tešlą ir susukite į mažus rutuliukus. Padėkite ant kepimo skardos, padengtos pergamentiniu popieriumi.
3. Paimkite klirensą ir sulaužykite juos, kad susidarytų kulniukai. Stiklainius įspauskite į sausainių rutuliukus. Užšaldyti per naktį.
4. Ištirpinkite konditerijos gaminių dangą, kaip nurodyta pakuotės gale. Atsargiai pamirkykite sausainių rutuliukus į išlydytą konditerijos gaminių dangą. Padėkite juos atgal ant kepimo skardos.
5. Kai baigsite mirkymo procesą, pirmasis sausainių rutulys bus pakankamai sukietėjęs papuošimui. Naudodami likusią konditerijos dangą, uždėkite Rudolfo akis ir nosį. Leisk jiems sukietėti. Patiekite ir mėgaukitės!
2. ” Eglutės ” minkštimo sausainiai
Ingridientai:
- 4 kiaušinių baltymus kambario temperatūroje
- 1 puodelio baltojo cukraus
- žiupsnelis kremo tartaro
- 1/8 šaukštelio migdolų ekstrakto
- žali maisto dažai
- daugiaspalviai cukraus lazdelės
- žvaigždžių purškimas
- jūsų pasirinktos šalnos
Instrukcijos:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C iki 390 ° F. Į dubenį sudėkite kiaušinių baltymus, cukrų ir raugintą raugą. Dubenį pastatykite virš verdančio vandens ant viryklės ir plakite mišinį, kol cukrus visiškai ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite migdolų ekstrakto.
2. Kiaušinių baltymus plakite plakikliu vidutiniu greičiu, kol jie taps ryškiai balti, bet vis tiek išbėrę. Įpilkite į maistinius dažus ir plakite tol, kol šis mišinys gali sudaryti standžius smailus.
3. Įdėkite mišinį į vamzdynų maišelį su dideliu žvaigždės formos antgaliu. Nubraukite savo morkas ant kepimo skardos, padengtos pergamentiniu popieriumi arba silikoniniu kilimėliu. Padarykite savo morkutes maždaug 1 colio (2,5 cm) pločio, 2 colių (5 cm) aukščio ir padėkite jas 1 colio (2,5 cm) atstumu viena nuo kitos ant kepimo skardos. Ant jų pabarstykite įvairių spalvų cukraus lazdeles.
4. Kepkite 2 valandas. Atidarykite orkaitę ir leiskite savo morkiniams sausainiams joje likti dar 2 valandas.
5. Naudodami dalį likusio šalčio, uždėkite žvaigždę ant „medžio“ viršaus. Patiekite ir mėgaukitės!
3. ” Santa ” cukraus sausainiai
Ingridientai:
- 12 cukraus sausainių, apvalios formos
- 15 uncijų (450 g) vanilės užšalimas
- 24 baltos saldainių akys
- 12 raudonų saldainių nosies
- raudonojo cukraus pabarstyti
- 1,8 uncijos (50 g) saldinto susmulkinto kokoso
- 12 mini zefyrų
- valgomasis žymeklis
Instrukcijos:
1. Naudodami mažą peiliuką ar dantų krapštuką, įmerktą į šaldymą, ant sausainio uždėkite 2 saldainių akis ir 1 saldainio nosį. Naudodamiesi valgomuoju žymekliu nupieškite mokinius.
2. Glaistymą paskleiskite ant 1/3 sausainio viršaus.
3. Ant glaistymo viršaus atsargiai pabarstykite raudonojo cukraus pudros, palikdami ploną baltos spalvos glaisto liniją.
4. Ant trečdalio sausainio dugno išbarstykite apledėjimą.
5. Ant aptepimo užbarstykite pasaldintą susmulkintą kokosą.
6. Ant sausainio viršaus uždėkite mini zefyrus.
7. Naudodami valgomąjį žymeklį, padarykite Kalėdų seneliui šypseną.
4. Nustebinkite sausainius
Ingridientai:
- 4 1/4 puodelio miltų (+ šiek tiek miltų, kad nuvalytų jūsų darbo paviršių)
- 3/4 šaukštelio druskos
- 3/4 šaukštelio kepimo miltelių
- 1 puodelio sviesto
- 1 1/2 puodelio cukraus
- 2 dideli kiaušiniai
- 1 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
- 1 šaukštelis migdolų ekstrakto
- 1 puodelio vanilės užšalimo
- mėlynas maisto dažiklis
- mažų saldainių, razinų ar riešutų įdarui
Instrukcijos:
1. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius. Atidėti.
2. Plakite sviestą ir cukrų, kol mišinys suformuos lengvą ir purų grietinėlę. Įpilkite kiaušinių, vanilės ir migdolų ekstrakto. Sumaišykite kartu.
3. Įpilkite sausų ingredientų ir viską išmaišykite.
4. Iškočiokite tešlą ir naudodami specialų sausainių pjaustytuvą, išpjaukite sausainius mažų namelių pavidalu. Naudodami mažą kvadratinį sausainių pjaustytuvą ar peilį, išpjaukite centrus iš 1/3 savo sausainių. Tai bus mūsų ” namų ” langai.
5. Šaldykite slapukus 30 minučių.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 220 ° C (430 ° F).
7. Kepkite slapukus ant kepimo skardos 12-16 minučių, kol kraštai pradės ruduoti.
8. Leiskite sausainiams visiškai atvėsti.
9. Įpilkite maistinių dažų į vanilės košę. Užpildykite vamzdynų maišą su matinimu.
10. Papuoškite sausainius be „langų“ šaldydami. Nubraukite dvi eilutes ir pridėkite vieną iš keturių hebrajų raidžių. Leiskite šerkšnui išdžiūti apie 15 minučių.
11. Įdėkite sausainius be „langų“ ant savo kepimo popieriaus. Ant sausainio su „langu“ užmerkite ploną glaisto liniją. Paspauskite du sausainius kartu su „langais“ ir be jų, ir jie suklijuos ten, kur buvo šalčio linija.
12. Užpildykite „langą“ mažais saldainiais, razinomis ar riešutais. Aplink langą įmerkite ploną glaisto liniją. Padėkite papuoštą sausainio dalį be „lango“ viršuje.
13. Prieš patiekdami leiskite sausainiams palaikyti kambario temperatūroje apie 30 minučių, kad šaltis sukietėtų ir sausainių sluoksniai priliptų. Slapukus hermetiškame inde galite laikyti ne ilgiau kaip penkias dienas.
5. Cukraus šventės ragai
Ingridientai:
- 12 cukraus spurgų (ledų spurgai)
- 22 uncijos (600 g) ištirpinto baltojo šokolado (su kakavos sviestu) arba konditerijos gaminių dangos
- daugiaspalvis cukrus
- baltasis modelinis šokoladas (čia taip pat galite naudoti apie 5 uncijas balto tafto)
Speciali įranga:
- aukšta taurė (šiek tiek platesnė nei jūsų cukraus spurgai)
- iešmeliai šokolado modeliavimui
Instrukcijos:
- Į aukštą taurę supilkite ištirpintą baltąjį šokoladą ar konditerijos gaminius.
- Laikykite ant cukraus kūgio galiuko ir panardinkite į stiklinę. Visas cukraus kūgis, išskyrus jo galiuką, turėtų būti padengtas šokoladu.
- Nuimkite kūgį iš stiklo ir įsitikinkite, kad perteklinis šokoladas nugrimzta. Naudokite mažą šaukštelį, kad šokoladas būtų iki kūgio galo.
- Kol šokoladas dar drėgnas, spurgas apibarstykite spalvotu cukrumi. Galite pabarstyti ir iš vidaus, jei norite.
- Kūglius dėkite į šaldytuvą maždaug 10 minučių, kol baltasis šokoladas sukietės. Jei naudojote baltą taffy, įdėkite kūgius į šaldiklį.
Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – šokolado pūtiklis.
- Iš baltojo modelino šokolado pagaminkite 12 mažų gabaliukų. Juos susukite į 2–2 cm ilgio rąstus.
- Į rąstą įdėkite sruogą, sukurdami skylę. Stumkite sruogą tol, kol skylė priglus prie kūgio galiuko.
- Nuimkite iešmelį ir įdėkite šį šokolado pūstuvą į kūgio galiuką. Jei reikia, šiek tiek pakeiskite.
Savo cukraus šventės ragus hermetiškame inde galite laikyti ne ilgiau kaip mėnesį. Jie būtinai užklups jūsų vakarėlį!
Receptai
Penki greiti, lengvi ir skanūs receptai su makaronais
Ar žinote, kaip gaminti paprastus, bet skanius ir kvapnius patiekalus vakarienei? Pabandykite pasidaryti šiuos „wok“ makaronų su skirtingais ingredientais receptus.
Svarbiausias dalykas kepant „wok“ keptuvėje yra ingredientų kepimas maišant ant didžiausios ugnies. Geriau naudoti specialią gilią „wok“ keptuvę, bet jei jos neturite, tiesiog naudokite įprastą keptuvę.
Mes ne Bright Side laukiame kepimo šį vakarą po darbo!
Ryžių makaronai su vištiena ir baklažanais
Ingredientai :
- 200g ryžių makaronų
- 300g vištienos filė
- 1 baklažanas
- 1 cukinija
- 1 svogūnas
- 4 arba 5 šaukštai sojos padažo
- 2 šaukštai austrių padažo
- 1 kukulis pavasarinio svogūno
- Druskos ir pipirų
Instrukcijos :
- Visas daržoves nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištieną supjaustykite ir juostelėmis.
- Išvirkite ryžių makaronus.
- Išmaišykite vištieną tris ar keturias minutes ant didelės ugnies. Tada suberkite svogūną ir pakepkite dar dvi-tris minutes. Sudėkite daržoves ir virkite jas maišant, kol suminkštės.
- Įpilkite padažų ir viską gerai išmaišykite.
- Sumaišykite makaronus kartu su vištiena ir daržovėmis.
- Patiekite karštą su smulkintu pavasariniu svogūnu.
Wok mėtyti jautienos makaronai
Ingredientai :
- 300g jautienos filė
- 300g udono (kvietinių miltų makaronai)
- 1 svogūnas
- 2 paprikos
- 1 čili pipiras
- 3 skiltelės česnako
- 200g teriyaki padažo
- 1 kukulis pavasarinio svogūno
- Druskos ir pipirų
Instrukcijos :
- Jautienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis.
- Virkite makaronus.
- Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Svogūną ir papriką supjaustykite juostelėmis. Susmulkinkite česnaką ir čili pipirą.
- Išmaišykite apkepkite jautieną, tada suberkite svogūną ir papriką ir pakepkite porą minučių.
- Įpilkite česnako, čili pipiro ir teriyaki.
- Sudėkite makaronus ir viską gerai išminkykite. Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite smulkintu pavasariniu svogūnu.
Kiaušinių makaronai su kiauliena ir šparagų pupelėmis
Ingredientai :
- 200g kiaulienos
- 200g kiaušinių makaronų
- 150g šparagų pupelių
- 1 svogūnas
- 1 čili pipiras
- 2 skiltelės česnako
- 3 arba 4 šaukštai sojos padažo
- Žalieji
- Druskos ir pipirų
Instrukcijos :
- Kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais.
- Virkite makaronus.
- Svogūną, česnaką ir pipirus nulupkite. Svogūną supjaustykite mažomis juostelėmis, česnaką ir čili pipirus susmulkinkite.
- Kiaulieną keletą minučių maišant pakepkite aukštoje temperatūroje. Tada po dviejų minučių suberkite svogūną ir pupeles.
- Kiaulieną virkite su daržovėmis septynias – dešimt minučių, tada suberkite česnaką, čili ir padažą.
- Minkykite viską kartu su makaronais.
- Prieš patiekdami suberkite susmulkintus žalumynus.
Sūrio ir daržovių soba
Ingridientai:
- 2 paprikos
- 1 svogūnas
- 200g sobos (grikių makaronai)
- 100g sūrio
- 2 šaukštai sezamo sėklų
- 4 arba 5 šaukštai sojos padažo
- Druskos ir pipirų
Instrukcijos :
- Daržoves nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
- Virkite makaronus pasūdytame vandenyje.
- Pakepinkite supjaustytą svogūną porą minučių aukščiausioje temperatūroje. Tada sudėkite paprikų juosteles ir pakepkite daržoves, kol jos suminkštės.
- Supilkite ant sojos padažo ir leiskite daržovėms sėdėti tris ar keturias minutes, kad padažas įsigertų.
- Nulupkite makaronus kartu su daržovėmis ir patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu. Prieš patiekdami įpilkite sezamo sėklų.
Jūros gėrybių stikliniai makaronai
Ingredientai :
- 300g stiklinių makaronų
- 200g jūros gėrybių
- 100g žaliųjų žirnelių
- 2 skiltelės česnako
- 1 paprika
- Žalieji
- 2 šaukštai citrinos sulčių
- 2 šaukštai sojos padažo
- Druska ir pipirai pagal skonį
Instrukcijos :
- Apkepkite jūros gėrybes. Padarykite sojos padažo ir citrinos sulčių mišinį ir užpilkite ant jūros gėrybių. Leiskite marinuoti dvidešimt iki trisdešimt minučių.
- Penkias – septynias minutes makaronus supilkite į verdantį vandenį. Nusausinkite vandenį.
- Kepkite supjaustytą papriką, nuolat maišydami. Įpilkite žaliųjų žirnelių ir česnako.
- Įpilkite jūros gėrybių ir viską maišydami kepkite penkias – septynias minutes.
- Minkykite makaronus kartu su jūros gėrybėmis.
- Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais.
Receptai
Ši arbata padės jums atsikratyti: celiulito, patinusio veido ir numesite 5kg
Garsusis mitybos specialistas : Su šia arbata atsikratysite netinkamo svorio!
Praradus porą kilogramų svorio per kelias dienas, net ir be sumažinto meniu . Dietos yra skirtos deginti riebalus, bet nuobodus veidas ir sunkus kūnas ne visada kalba apie jo perteklių. Priežastis yra vandens metabolizmas ir kūno druskos pusiausvyra.
Lieknėjimo arbata
Tinkama mityba pašalina riebalų, kepti ir per daug sūrūs maisto produktai. Druska yra kažkas, ko netgi veganai atsisako. Pasekmės yra tokios: druska yra reikalinga, kad sugertų vandenį, o kai yra per daug druskos, vanduo pradeda susilpnėti. Taigi atsiranda patinimas.
Dėl vandens ir perteklinio vandens organizme disbalanso riebalų sluoksnis padidėja nevienodai, atsiranda celiulitas.
Šis nutukimo tipas nėra neįprasta, o kova su ja yra gana paprasta. Tam reikia naudoti natūralius diuretikus . Jie pašalina perteklių nuo organizmo, mažina patinimą ir reguliuoja vandens apykaitą.
Citrinos, imbiero, žaliosios arbatos ir arbūzas yra gerai, bet nepakankamai greitai gali susidoroti su užduotimi. Lauro lapai tinka labiau.
Žalioji arbatos lapų arbata – tai išgelbėjimas modeliams ir visuomenės veikėjams, kuriems reikia trumpą laiką numesti svorio. Mes pasidaliname su jumis lieknėjimo arbatos receptą.
Lieknėjimo arbata
Jums reikės:
- 800 ml vandens
- 1 cinamono lazdelė
- 3 šaukštai. l žalia arbata
- 1-2 lauro lapai
Virkite vandenį ir pridėkite visas sudedamąsias dalis. Palikite juos garuose 15 minučių, uždenkite indą dangčiu. Nukoškite per sietą arba marlę ir gerti 3 kartus per dieną: ryte, tuščiame skrandyje, po pusryčių ir prieš miegą. Kursas trunka 1 savaitę, ir tai verta ne kartoti dažniau nei kartą per kelis mėnesius.
Žalioji arbata ir lauro lapai yra diuretikai, o aromatui reikalingas cinamonas. Jo kvapas, kartais subtilus, ramina net žiaurų apetitą.
Taigi, arbata apsaugo nuo persivalgymo, pagreitina medžiagų apykaitą ir pašalina vandens perteklių iš organizmo. Jo aštrus skonis tikrai padės jums! Išsaugokite mūsų naudingą lauro lapų receptą ir pasidalykite savo įspūdžiais su mumis.
-
Dabar2 metai ago
Kurią mėnesio dieną gimė žmogus, toks jo ir gyvenimas: viskas be galo tikslu!
-
Juokas2 metai ago
Didžiausi keistuoliai, kuriuose galima pamatyti Amerikos prekybos centruose
-
Dabar3 metai ago
Žmonės, kurie pasigailėjo, jog nepatikrino savo asmenukės antro plano
-
Dabar3 metai ago
Honkongo Milijardierius Siūlo 180 000 000 JAV Dolerių Kiekvienam Vyrui, Kuris Įtikina Dukrą Vesti
-
Dabar2 metai ago
28+ nuotraukos prieš ir po, rodančios, kaip pasaulis pasikeitė laikui bėgant, „Re.Photos“.
-
Dabar3 metai ago
Jei Turite Šias Euro Monetas, Jūs Galite Praturtėti
-
Dabar3 metai ago
Filmų suaugusiems žvaigždės, kurios neatrodo taip gerai nepasidažiusios
-
Dabar3 metai ago
Ar žinote, kokį vandenį geriausia gerti? Paskaitykite!